Ravioli med fire oster i basilikumpesto, bacon, brokkoli og cherrytomatsalat

Ravioli med fire oster i basilikumpesto, bacon, brokkoli og cherrytomatsalat

3.99 (312)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Ravioli med fire oster
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Basilikumpesto
1 pakke
(Egg, Melk)
Gul løk
1 stk
Brokkoli
½ stk
Baconterninger
100–150 g
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
640 kcal
Fett:
34 g
Karbohydrater:
52 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland pestoen inn sammen med baconet og brokkolien.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen. 
Skrell og kutt løken i terninger. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, ha i litt olje og baconet. La baconet stekes i omtrent 5 minutter, tilsett løken og brokkolien og stek videre i omtrent 4 minutter. Krydre med litt pepper. 
 Kok raviolien som anvist på pakken. Hell av vannet og vend inn basilikumpestoen. 
Skyll og tørk ruccolaen. Skyll og kutt cherrytomatene i to. Ha ruccolaen og tomatene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. 
 Server raviolien med basilikumpestoen, den stekte bacon- og brokkoliblandingen og cherrytomatsalaten på toppen.
God middag!