15-20
Ravioli med fire oster i basilikumpesto, bacon, brokkoli og cherrytomatsalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olivenolje
- olje
Ravioli og basilikumpesto
Ravioli med fire oster (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke
Sprøstekt bacon og brokkoli
Gul løk
1 stk
Brokkoli
½ stk
Baconterninger
100–150 g
Cherrytomatsalat
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 645 kcal
- Fett 34 g
- Karbohydrater 53 g
- Protein 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland pestoen inn sammen med baconet og brokkolien.
- Ravioli og basilikumpesto: Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen.
- Sprøstekt bacon og brokkoli: Skrell og kutt løken i terninger. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, ha i litt olje og baconet. La baconet stekes i omtrent 5 minutter, tilsett løken og brokkolien og stek videre i omtrent 4 minutter. Krydre med litt pepper.
- Ravioli og basilikumpesto, fortsettelse: Kok raviolien som anvist på pakken. Hell av vannet og vend inn basilikumpestoen.
- Cherrytomatsalat: Skyll og tørk ruccolaen. Skyll og kutt cherrytomatene i to. Ha ruccolaen og tomatene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
- Servering: Server raviolien med basilikumpestoen, den stekte bacon- og brokkoliblandingen og cherrytomatsalaten på toppen.