Ravioli med fire oster i basilikumpesto, bacon, brokkoli og cherrytomatsalat
3.99 (312)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Ravioli med fire oster
1 pakke
Basilikumpesto
1 pakke
Gul løk
1 stk
Brokkoli
½ stk
Baconterninger
100–150 g
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 640 kcal
- Fett:
- 34 g
- Karbohydrater:
- 52 g
- Protein:
- 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland pestoen inn sammen med baconet og brokkolien.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen.
Skrell og kutt løken i terninger. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, ha i litt olje og baconet. La baconet stekes i omtrent 5 minutter, tilsett løken og brokkolien og stek videre i omtrent 4 minutter. Krydre med litt pepper.
Kok raviolien som anvist på pakken. Hell av vannet og vend inn basilikumpestoen.
Skyll og tørk ruccolaen. Skyll og kutt cherrytomatene i to. Ha ruccolaen og tomatene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Server raviolien med basilikumpestoen, den stekte bacon- og brokkoliblandingen og cherrytomatsalaten på toppen.
God middag!