Ravioli med fire oster i basilikumpesto, bacon, brokkoli og cherrytomatsalat
15-20

Ravioli med fire oster i basilikumpesto, bacon, brokkoli og cherrytomatsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • olje

Ravioli og basilikumpesto

ravioli med fire oster
Ravioli med fire oster (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
basilikumpesto
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke

Sprøstekt bacon og brokkoli

gul løk
Gul løk
1 stk
brokkoli
Brokkoli
½ stk
baconterninger
Baconterninger
100–150 g

Cherrytomatsalat

ruccola
Ruccola
50 g
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 645 kcal
  • Fett 34 g
  • Karbohydrater 53 g
  • Protein 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland pestoen inn sammen med baconet og brokkolien.

  1. Ravioli og basilikumpesto: Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen. 
  2. Sprøstekt bacon og brokkoli: Skrell og kutt løken i terninger. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, ha i litt olje og baconet. La baconet stekes i omtrent 5 minutter, tilsett løken og brokkolien og stek videre i omtrent 4 minutter. Krydre med litt pepper. 
  3. Ravioli og basilikumpesto, fortsettelse: Kok raviolien som anvist på pakken. Hell av vannet og vend inn basilikumpestoen. 
  4. Cherrytomatsalat: Skyll og tørk ruccolaen. Skyll og kutt cherrytomatene i to. Ha ruccolaen og tomatene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. 
  5. Servering: Server raviolien med basilikumpestoen, den stekte bacon- og brokkoliblandingen og cherrytomatsalaten på toppen.