Ferdiglaget bolognese med pasta linguine, ruccola og Grande Premium
15-20

Ferdiglaget bolognese med pasta linguine, ruccola og Grande Premium

En god bolognesesaus må koke lenge for å få frem den gode og runde smaken. Her får du bolognesesausen ferdig laget til en travel hverdag. 

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Linguine

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Bolognese

bolognesesaus
Bolognesesaus (Selleri)
600 g
basilikum og oregano
Basilikum og oregano
1 pose

Tomat- og ruccolasalat

ruccola
Ruccola
50 g
tomater
Tomater
2 stk

Topping

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 711 kcal
  • Fett 17 g
  • Karbohydrater 101 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland sammen kjøttsausen og pastaen slik at smakene fordeler seg godt. Fersk basilikum er kjempegodt til denne pastaretten! Skyll ruccolasalaten i iskaldt vann, da blir den sprø og god. Topp retten med olivenolje og grovkvernet pepper.

  1. Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Bolognesesaus: Hell sausen over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
  3. Tomat- og ruccolasalat: Skyll og tørk ruccolaen. Kutt tomatene i terninger. Bland sammen ruccolaen og tomatterningene i en salatbolle.
  4. Topping: Topp retten med den revne osten ved servering.