Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og raita
15-20

Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og raita

En rask, pikant og varmende indisk suppe med stekte kikerter og spinat. Med nystekte brød og frisk raita er dette en smakfull middag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt

Suppe

indisk kyllingsuppe
Indisk kyllingsuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g

Krydderstekte kikerter

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
spinat
Spinat
100 g
kikerter
Kikerter
1 pakke
paprikakrydder
Paprikakrydder
½ pakke

Tilbehør

koriander
Koriander
1 bunt
raita
Raita (Melk, Laktose)
75 g
rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 619 kcal
  • Fett 25 g
  • Karbohydrater 77 g
  • Protein 21 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag gjerne enkle hvitløksbrød ved å dele et hvitløksfedd i to og gni det over de ferdig stekte brødene før servering.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Suppe: Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp under omrøring. Hold suppen varm frem til servering.
  3. Krydderstekte kikerter og grønnsaker: Skrell og riv gulrøttene på et rivjern, eller kutt dem i strimler. Skyll og tørk spinaten. Skyll kikertene i et dørslag. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kikertene i 2–3 minutter, og ha gulrøttene og spinaten i pannen. Stek det hele i 1–2 minutter. Krydre med paprikakrydderet og litt salt. 
  4. Rustikke multibrød: Stek multibrødene som anvist på pakken.
  5. Servering: Skyll og finhakk korianderen, og dryss den over suppen ved servering. Server raitaen til retten.