Fullkornspenne i kremet grønnsakssaus med pannestekt pepperoni og Grande Premium
15-20

Fullkornspenne i kremet grønnsakssaus med pannestekt pepperoni og Grande Premium

Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremet grønnsakssaus og pasta.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje

Fullkornspenne

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Kremet grønnsakssaus og pepperoni

rødløk
Rødløk
½–1 stk
squash
Squash
1 stk
pepperoni
Pepperoni
100 g
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl

Tilbehør

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 778 kcal
  • Fett 36 g
  • Karbohydrater 79 g
  • Protein 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dette er en ypperlig rett å ha grønnsaks-, oste og kjøttrester i. Alt smaker godt i denne retten.

  1. Fullkornspenne: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Kremet grønnsakssaus og pepperoni: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt squashen i terninger. Kutt pepperonien i strimler.
  3. Kremet grønnsakssaus og pepperoni, fortsettelse: Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Ha litt olje i stekepannen. Vend inn rødløken og squashen. Stek det hele i omtrent 10 minutter, til løken er gyllen. Bland inn crème fraîchen, 1–2 dl vann og grønnsaksbuljongen. La det hele småkoke i 5–6 minutter, til sausen er kremet. Smak til med salt og pepper. 
  4. Tilbehør: Topp retten med Grande Premium-osten.
  5. God fornøyelse!