15-20
Fullkornspenne i kremet grønnsakssaus med pannestekt pepperoni og Grande Premium
Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremet grønnsakssaus og pasta.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
- olje
Fullkornspenne
Pasta (Hvete)
200 g
Kremet grønnsakssaus og pepperoni
Rødløk
½–1 stk
Squash
1 stk
Pepperoni
100 g
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl
Tilbehør
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 778 kcal
- Fett 36 g
- Karbohydrater 79 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er en ypperlig rett å ha grønnsaks-, oste og kjøttrester i. Alt smaker godt i denne retten.
- Fullkornspenne: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Kremet grønnsakssaus og pepperoni: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt squashen i terninger. Kutt pepperonien i strimler.
- Kremet grønnsakssaus og pepperoni, fortsettelse: Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Ha litt olje i stekepannen. Vend inn rødløken og squashen. Stek det hele i omtrent 10 minutter, til løken er gyllen. Bland inn crème fraîchen, 1–2 dl vann og grønnsaksbuljongen. La det hele småkoke i 5–6 minutter, til sausen er kremet. Smak til med salt og pepper.
- Tilbehør: Topp retten med Grande Premium-osten.
- God fornøyelse!