Høstgryte med mørkokt svinekjøtt og rotgrønnsaker

Høstgryte med mørkokt svinekjøtt og rotgrønnsaker

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Solsikke-/rapsolje
    Fullkornsris
    1 pakke
    Gul løk
    1 stk
    Kålrot
    1 bit
    Gulrøtter
    1 pakke
    Solsikke-/rapsolje
    2-3 ss
    Svinekjake
    1 pakke
    Sjysaus
    1 pakke
    Rørte tyttebær
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Kraften som svinekjakene ligger i er veldig smakfull, skyll posen før du åpner med varmt vann, da smelter alt kraften og blir enklere å få ut.

    Kok risen som anvist på pakken. Hell eventuelt av overflødig væske.
    Hakk løken, skrell og kutt gulrot og kålrot i terninger.
    Varm opp en kjele med olje. Ha i løk og stek den til den er blank. Tilsett gulrot og kålrot og la det steke med i 3–4 minutter.
    Ha i svinekjaker og kraften den ligger i. Tilsett sjysaus og la det hele småkoke på middels varme under lokk i 10–15 minutter, til kjøttet er gjennomvarmt og grønnsakene er møre. Om du ikke ønsker å koke alt i samme kjele, kan du koke grønnsakene for seg.
    Server høstgryte med fullkornsris og rørte tyttebær.
    God middag!