Smedstuens kjøttkaker i brun saus med brokkoli og tyttebær

Smedstuens kjøttkaker i brun saus med brokkoli og tyttebær

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Evt. smør
  • Litt salt
  • salt
Poteter
400 g
Litt salt
Kjøttkaker
1 pakke
(Soya, Melk, Laktose)
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Salt
Brokkoli- og kålblanding
400 g
Litt salt
Evt. smør
1 ss
Rørte tyttebær
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du foretrekker det, kan du serve saus og kjøttkaker hver for seg.

Kok opp poteter i en kjele med lettsaltet vann. Legg på lokk, da går det raskere. Kok også opp en kjele med vann til grønnsaker. Finn fram alle ingrediensene og en vid kjele til kjøttkaker.
Kok potetene møre, det tar omtrent 25–30 minutter. Hell av vannet og dekk med lokk.
Varm kjøttkakene i en vid kjele sammen med brun saus. Smak evt til med litt salt og pepper.
Kok grønnsakene i 3–4 minutter i lettsaltet vann. Hell av vannet og vend eventuelt litt smør.
Server kjøttkaker i brun saus med delikatessepoteter, brokkoli, kål og tyttebær.
God middag!