Vegetar
Havrepannekaker fylt med rødbeter
pære, linser, chevre og spinatNy oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Disse grove pannekakene fylles med søtlige rødbeter, sprø og frisk pære, mettende linser, salt chevre og sunn spinat. Det beste fra mange verdener.
Disse grove pannekakene fylles med søtlige rødbeter, sprø og frisk pære, mettende linser, salt chevre og sunn spinat. Det beste fra mange verdener.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Havre·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Grønne linser
1 pakke
Spinat
50 g
Rødløk
½ stk
Sous vide-rødbeter
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Grove pannekaker med havre
1 pakke
Chevre
100 g
Pære
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 873 kcal
- Fett:
- 46 g
- Karbohydrater:
- 79 g
- Protein:
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du har valnøtter liggende, kan du riste dem litt i en tørr stekepanne, og vende dem i litt honning. En perfekt match til rødbetene.
Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Sil laken av linsene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll og tørk spinaten. Skrell og kutt rødløken i terninger. Sil av laken av rødbetene, og kutt dem i båter.
Legg ønsket antall av pannekakene utover et stekebrett med bakepapir. Stek pannekakene i ovnen i 4–5 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken i 1–2 minutter, til den er blank. Ha i linsene og rødbetene, og stek videre i 2 minutter. Vend inn spinaten, og stek videre i 1 minutt. Krydre med salt og pepper, og vend inn balsamicovinaigretten.
Kutt chevren i skiver. Skyll og kutt pæren i to, og så i tynne skiver på skrå.
Fyll pannekakene med det varme fyllet. Topp med chevren og pæreskivene.
God middag!