Roede
Kylling i pita med salat og ajvarsaus
4.25 (73)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Strimlet kyllingfilet
350 g
Urtemiks
½–1 pakke
Salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Isbergsalat
½–1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Fullkornspita
4 stk
Ajvarsaus
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skyll rødløken i kaldt vann for å få en mildere smak. Den kan også stekes sammen med kyllingkjøttet.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Vend kyllingstrimlene inn med urtekrydder, litt salt, pepper og olje. Sett kyllingen til side.
Skyll salaten og del den i strimler. Kutt paprika i strimler og rødløk og tomat i skiver. Legg grønnsakene på en tallerken.
Ha olje i en varm stekepanne. Stek kyllingstrimlene i 3–4 minutter, til de har fått en fin farge og er gjennomstekte.
Stek pitabrødene lett gylne i ovnen i 3–4 minutter. Pitabrødene kan også varmes forsiktig i en brødrister.
Server kylling i pita med salat og ajvarsaus.
Kylling: 125 g Pitabrød: 1 stk Salat Ajvarsaus: 1 ss Energiinnhold: ca 400 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!