Ovnsbakt kyllingfilet og pasta i kremet soppsaus med spinat og grana padano

Ovnsbakt kyllingfilet og pasta i kremet soppsaus med spinat og grana padano

3.87 (134)
Under 0 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • salt
Linguine
250 g
(Gluten, Egg)
Spinat
1 pakke
Kyllingfilet med skinn
1 pakke
Kremet aromasopp
300 g
(Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Salt
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spar på litt av pastavannet og bruk det til å spe ut pastasausen hvis du synes sausen er for tykk.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Sett en kjele med ca. 2 liter lettsaltet vann på kok.
Skyll spinaten i kaldt vann.
Tilbered pastaen som anvist på pakken i vannet fra punkt 2. Hell vannet av pastaen når den er ferdigkokt.
Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen. Ha litt olivenolje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 2 minutter på hver side. Legg kyllingen til side på et fat.
Ha litt ny olivenolje i stekepannen om nødvendig, og stek spinaten i 2-3 minutter. Ha den kremede aromasoppen i stekepannen, og legg kyllingen på toppen. Stek stekepannen i ovnen i 7-8 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Ta deretter stekepannen ut av ovnen, og legg kyllingen til side på et serveringsfat.
Vend den kremede aromasoppen og spinaten inn med pastaen, og server kyllingen ved siden av. Riv grana padano-osten over retten ved servering.
God middag!