Steinovnsbakt hvit minipizza
med smørstekt fennikel og baconNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Dette er en rask hverdagsmiddag som passer perfekt hvis du har dårlig tid. Luftig steinovnsbakt pizzabunn, kremet pizzasaus, salt bacon og aromatisk fennikel gjør den attpåtil til en smaksbombe!
Dette er en rask hverdagsmiddag som passer perfekt hvis du har dårlig tid. Luftig steinovnsbakt pizzabunn, kremet pizzasaus, salt bacon og aromatisk fennikel gjør den attpåtil til en smaksbombe!
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- salt
- smør
Fennikel
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Rustikke multibrød
2 stk
Hvitløksdressing
1 pakke
Baconterninger
150 g
Grana Padano
1 stk
Ruccola
50 g
Smør
1 ss
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1029 kcal
- Fett:
- 57 g
- Karbohydrater:
- 88 g
- Protein:
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek baconet i stekepannen før du legger det på pizzaen!
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kutt fennikelen i tynne skiver, gjerne med en ostehøvel. Skrell sjalottløken og kutt den i skiver.
Varm opp en stekepanne til middels varme og tilsett 1 ss smør. Stek fennikelen i omtrent 3 minutter, eller til den er mør. Smak til med salt og pepper.
Legg brødene på et stekebrett med bakepapir. Smør hvitløksdressingen på brødene, og fordel fennikelen, sjalottløken og baconet over (se tips). Riv Grana Padano-osten på den fine delen av rivjernet, og fordel den over pizzaene. Stek pizzaene i 8–10 minutter, eller til de er gylne. Skyll og tørk ruccolaen, og dryss den over pizzaene når de er ferdig stekt.
God middag!