Laktosefri
Glutenfri
Kylling i mangosaus
med stekte grønne grønnsaker og korianderpoteter4.15 (214)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- soyasaus
- vann
Poteter
350 g
Gul paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Squash
½–1 stk
Korianderpaste
¼ glass
Kyllinglårfilet
400 g
Garam masala
½–1 pakke
Mangopuré
1 boks
Lime
1 stk
Vann
½ dl
Soyasaus
2 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 769 kcal
- Fett:
- 23 g
- Karbohydrater:
- 93 g
- Protein:
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Potetene og grønnsakene kan tilberedes hver for seg hvis du foretrekker det. Kutt grønnsakene i store terninger, stek dem i stekepannen med litt olje. Krydre med salt og pepper.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll potetene og del dem i båter. Rens paprikaen og skrell løken. Kutt paprikaen, squashen og løken i grove biter. Ha potetene og grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Vend inn ønsket mengde av korianderpasten, og krydre med litt salt. Stek potetene og grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Skjær kyllingen i biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Vend kyllingen i garam masala-krydderet. Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i omtrent 5 minutter. Tilsett mangopuréen, ½ dl vann, saften fra limen og 2 ss soyasaus. Kok opp og smak til med salt og pepper.
God middag!