Kylling i mangosaus med stekte grønnsaker og korianderpoteter
Laktosefri
Glutenfri

Kylling i mangosaus

med stekte grønne grønnsaker og korianderpoteter
4.15 (214)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Bakepapir (kan sløyfes)
    • olje
    • pepper
    • salt
    • soyasaus
    • vann
    Poteter
    350 g
    Gul paprika
    1 stk
    Gul løk
    1 stk
    Squash
    ½–1 stk
    Korianderpaste
    ¼ glass
    Kyllinglårfilet
    400 g
    Garam masala
    ½–1 pakke
    Mangopuré
    1 boks
    Lime
    1 stk
    Vann
    ½ dl
    Soyasaus
    2 ss
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    769 kcal
    Fett:
    23 g
    Karbohydrater:
    93 g
    Protein:
    47 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Potetene og grønnsakene kan tilberedes hver for seg hvis du foretrekker det. Kutt grønnsakene i store terninger, stek dem i stekepannen med litt olje. Krydre med salt og pepper.

    Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
     Skyll potetene og del dem i båter. Rens paprikaen og skrell løken. Kutt paprikaen, squashen og løken i grove biter. Ha potetene og grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Vend inn ønsket mengde av korianderpasten, og krydre med litt salt. Stek potetene og grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
     Skjær kyllingen i biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Vend kyllingen i garam masala-krydderet. Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i omtrent 5 minutter. Tilsett mangopuréen, ½ dl vann, saften fra limen og 2 ss soyasaus. Kok opp og smak til med salt og pepper.  
    God middag!