Fiskeboller i karrisaus med råkost og poteter
15-20
Glutenfri

Fiskeboller i karrisaus med råkost og poteter

Ta vare på tradisjonene i en hektisk hverdag. Fiskeboller i karrisaus, en klassisk hverdagsrett som er godt likt av hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • salt

Kokte poteter

delikatessepoteter
Delikatessepoteter
300 g

Fiskeboller i karrisaus

fiskeboller i hvit saus
Fiskeboller i hvit saus (Fisk, Melk, Laktose)
700 g
karri
Karri
½–1 pakke

Råkost

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
kålrot
Kålrot
1 bit
appelsin
Appelsin
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 683 kcal
  • Fett 27 g
  • Karbohydrater 78 g
  • Protein 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne karrien ved siden av, om du heller foretrekker det. Sprøstekt bacon eller pepperoni smaker godt til retten.

  1. Kokte poteter: Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
  2. Fiskeboller i karrisaus: Varm opp en kjele til middels varme, og ha i litt olje og ønsket mengde karri. La det surre i 1 minutt. Hell fiskebollene og sausen over i  kjelen, og kok opp på middels varme under omrøring. La fiskebollene småkoke i sausen i omtrent 5 minutter, eller til de er gjennomvarme. Smak til med karrien.
  3. Råkost: Skrell gulrøttene og kålroten, og grovriv dem på et rivjern. Kutt skallet av appelsinen, og kutt den i biter. Bland sammen gulrøttene, kålroten og appelsinen i en bolle. Press saften fra appelsinskallet over råkosten.
  4. God middag!