Crispy kylling med jasminris, salat og chilimajones
15-20

Crispy kylling med jasminris, salat og chilimajones

Lukten, smaken og lyden av knasende kylling er eventyrlig. I tillegg får du vår populære chilimajones, dette er ren lykke servert på tallerkenen.

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • salt
  • pepper
  • olje

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Crispy kylling

kryddersmør
Kryddersmør (Melk, Laktose)
½ pakke
crispy kyllinglårkjøtt
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g

Salat

restaurantsalat
Restaurantsalat
100 g
finsnittet rødkål
Finsnittet rødkål
100 g
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke

Tilbehør

chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
kinesisk wok- og dippsaus
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 865 kcal
  • Fett 47 g
  • Karbohydrater 80 g
  • Protein 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sylt gjerne rødkålen før du har den i salaten. Kok opp en kjele med ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ vann. La rødkålen trekke i laken frem til servering.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Crispy kylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og halve pakken med kryddersmør. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er sprø og gjennomvarm.
  3. Salat: Bland sammen salaten, rødkålen og cherrytomatene i en salatbolle. Smak til med olivenolje, eddik, salt og pepper.
  4. Tilbehør: Server chilimajonesen og dippsausen til retten.