Kremet fiskesuppe
med reker, stangselleri, gulrot og Røros-flatbrødNy oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Kremet fiskesuppe toppet med rotgrønnsaker er en sikker vinner. Suppen varmer godt, og smaker helt nydelig.
Kremet fiskesuppe toppet med rotgrønnsaker er en sikker vinner. Suppen varmer godt, og smaker helt nydelig.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Skalldyr·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Hvetemel
- pepper
- salt
- smør
- vann
Gulrot
1 stk
Stangselleri
1 stilk
Sitron
¼ stk
Fiskebuljong
2 pakke
Kremfløte
2 dl
Reker
1 g
Smør
1 ss
Hvetemel
1 ss
Vann
3 dl
Sitron
¼ stk
Røros-flatbrød
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1019 kcal
- Fett:
- 88 g
- Karbohydrater:
- 30 g
- Protein:
- 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Skrell gulroten og skyll stangsellerien. Kutt gulroten og stangsellerien i tynne skiver. Del sitronen i båter.
Varm opp en kjele til middels varme. Tilsett 1 ss smør og 1 ss hvetemel, og rør til du har en jevn blanding. Tilsett 3 dl vann og fiskebuljongen under omrøring. Kok opp, og tilsett fløten. Kok opp på lav varme, tilsett grønnsakene, og la suppen småkoke i 4 minutter. Smak til med saft fra sitronen, salt og pepper. Dryss over rekene rett før du skal spise.
Ha resten av sitronbåtene og flatbrødet til fiskesuppen.
God middag!