Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Laksen kan også stekes i et helt stykke hvis du synes det er enklere.
Sett over en kjele med rikelig lettsaltet vann. Kok pasta såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 7–9 minutter. Del sukkererter i to og ha dem i pastavannet når det gjenstår 2–3 minutter av koketiden på pastaen.
Del laksen i store terninger. Varm opp en stekepanne med olje og stek laksen i 3–4 minutter slik at kjernen fortsatt er litt rå. Om du vil ha helt gjennomstekt laks, stek den i noen minutter til.
Mens laksen steker, bland sammen crème fraîche, olivenolje og finhakket hvitløk i en stor bolle.
Skyll og riv crispysalat og bland den med ruccola og olivenolje.
Sil av pastaen og sukkerertene, og bland det sammen med creme fraicheblandingen.. Smak til med sitronsaft, salt og nykvernet sort pepper. Legg laksebitene på toppen.
Server kremet pasta med laks, sukkererter og frisk salat.
God middag!