Tempurasei med pannestekte grønnsaker, eggenudler og sweet chili-saus
20-30

Tempurasei med pannestekte grønnsaker, eggenudler og sweet chili-saus

Gyllen, tempurapanert sei med krønsjy grønnsaker er en fiskerett som nok vil falle i smak hos barna. Den søte chilisausen er det perfekte tilbehøret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Tempurasei

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Pannestekte grønnsaker

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
grønn paprika
Grønn paprika
1 stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk

Eggenudler

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g

Tilbehør

sweet chili-saus
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 594 kcal
  • Fett 9 g
  • Karbohydrater 96 g
  • Protein 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland de ferdigkokte nudlene inn i de stekte grønnsakene. Rør sammen to egg, og ha dem over nudlene og grønnsakene. Stek til eggene har stivnet, og smak til med soyasaus.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudlene.
  2. Tempurasei: Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
  3. Pannestekte grønnsaker: Skrell og kutt gulrøttene i to på langs, og så i skiver på skrå. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og finhakk hvitløken.
  4. Pannestekte grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i pannen i 6–8 minutter. Smak til med salt og pepper.
  5. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
  6. Tilbehør: Server sweet chili-sausen til retten.