Gratinerte burritoer fylt med ferdiglaget chili con carne, med salat og rømme
15-20

Gratinerte burritoer fylt med ferdiglaget chili con carne, med salat og rømme

Saftige og ovnsbakte tortillaer fylt med ferdiglaget chili con carne. En uimotståelig tex-mex-rett midt i uken.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olivenolje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Gratinerte tortillaer

chili con carne
Chili con carne
1 pakke
tortillalefser
Tortillalefser (Hvete)
2–4 stk
revet ost
Revet ost (Melk)
100 g

Salat

mais
Mais
1 pakke
rød paprika
Rød paprika
1 stk
restaurantsalat
Restaurantsalat
100 g
lime
Lime
½ stk
Olivenolje
1 ss

Tilbehør

lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1015 kcal
  • Fett 52 g
  • Karbohydrater 86 g
  • Protein 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fremfor å lage enchiladas i stekeovnen, kan du varme opp chili con carnen i en kjele, og servere tortillaene og salaten ved siden av. Liker du litt futt i maten, kan du smake til gryten med chili eller chiliketsjup.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Gratinerte tortillaer: Fordel chili con carnen midt på hver av tortillalefsene, og rull dem sammen. Legg rullene ved siden av hverandre, med bretten ned, på et stekebrett med bakepapir. Fordel den revne osten over tortillaene. Stek tortillaene midt i ovnen i 12–14 minutter, til lefsene er gylne.
  3. Salat: Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og tørk salaten. Del limen i båter. Bland sammen maisen, paprikaen og salaten i en salatbolle. Smak til med 1 ss olivenolje, saft fra limen, salt og pepper.
  4. Tilbehør: Server rømmen og resten av limebåtene til retten.