Laktosefri
Kyllingwok med brokkoli og paprika
soya- og ingefærsaus og eggenudler4.14 (348)
Under 20 min
7 Ingredienser
Smakfull wok med sprø grønnsaker og inspirasjon fra Kina. En mild og sikker familiefavoritt.
Smakfull wok med sprø grønnsaker og inspirasjon fra Kina. En mild og sikker familiefavoritt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
Eggenudler
125 g
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Strimlet kyllingfilet
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Vann
1 dl
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 683 kcal
- Fett:
- 23 g
- Karbohydrater:
- 61 g
- Protein:
- 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek grønnsakene i 4–5 minutter. Bland inn ingefærblandingen, nudlene, kyllingen, soya- og ingefærsausen og 1 dl vann. La woken småkoke i 2–3 minutter, til alt er gjennomvarmt.
Topp woken med de hakkede peanøttene ved servering.
God middag!