Urtepanert torsk med sellerirotmos og regnbuegulrotstaver

Urtepanert torsk med sellerirotmos og regnbuegulrotstaver

Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Regnbuegulrøtter
1 pakke
Sellerirot
1 stk
Timian og bladpersille
1 pakke
Glutenfri panering
1 pakke
Egg
2 stk
(Egg)
Torskefilet
675 g
(Fisk)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server denne retten sammen med syrlige eplebåter!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell regnbuegulrøttene og kutt dem i to på langs. Fordel gulrøttene utover et stekebrett, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek gulrøttene i ovnen i ca. 20 minutter.
Skrell selleriroten og kutt den i grove biter. Kok sellerirotbitene i lettsaltet vann i ca. 10 minutter, eller til de er helt myke.
Finhakk timianen og persillen. Bland timianen og persillen sammen med paneringen, og fordel blandingen utover en tallerken. Knekk eggene i en skål og visp dem sammen. Vend fisken først i eggene, og deretter i paneringen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fisken i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Hell vannet av selleriroten, og mos den med en stavmikser eller i en blender. Smak til med salt og pepper.
God middag!