Wraps med meksikanske fiskepinner, sprø grønnsaker og sweet chili-saus
15-20
Laktosefri

Wraps med meksikanske fiskepinner, sprø grønnsaker og sweet chili-saus

Sprø og saftig panert fisk i en varm hvetetortilla med friske og fargerike grønnsaker er godt for hele familien i en travel hverdag.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • hvete

Basisvarer

  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)

Meksikanske fiskepinner

meksikanske fiskepinner
Meksikanske fiskepinner (Fisk, Hvete)
400 g

Grønnsaker

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
agurk
Agurk
½ stk
mais
Mais
1 pakke
rødløk
Rødløk
½ stk

Tilbehør

tortillalefser
Tortillalefser (Hvete)
4 stk
sweet chili-saus
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 939 kcal
  • Fett 29 g
  • Karbohydrater 133 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dette er en perfekt rett til å bruke opp grønnsaks- og sauserester. Hvis ikke chilisausen faller i smak hos de minste, kan du for eksempel bruke rømme.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Meksikanske fiskepinner: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
  3. Grønnsaker: Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt agurken i skiver eller terninger. Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Skrell og finhakk rødløken. Ha alle grønnsakene i hver sin serveringsskål. 
  4. Tilbehør: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 3–4 minutter. Server chilisausen til retten.
  5. Servering: Sett frem alt på bordet, slik at alle kan lage sin egen wrap.
  6. Restetips: Hvis du får rester av grønnsakene, er de et flotte som tilbehør til middag en annen dag, eller som en sunn og enkel lunsj dagen etter.