15-20
Laktosefri
Wraps med meksikanske fiskepinner, sprø grønnsaker og sweet chili-saus
Sprø og saftig panert fisk i en varm hvetetortilla med friske og fargerike grønnsaker er godt for hele familien i en travel hverdag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Fisk,
- hvete
Basisvarer
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- bakepapir (kan sløyfes)
Meksikanske fiskepinner
Meksikanske fiskepinner (Fisk, Hvete)
400 g
Grønnsaker
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
½ stk
Mais
1 pakke
Rødløk
½ stk
Tilbehør
Tortillalefser (Hvete)
4 stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 939 kcal
- Fett 29 g
- Karbohydrater 133 g
- Protein 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er en perfekt rett til å bruke opp grønnsaks- og sauserester. Hvis ikke chilisausen faller i smak hos de minste, kan du for eksempel bruke rømme.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Meksikanske fiskepinner: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
- Grønnsaker: Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt agurken i skiver eller terninger. Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Skrell og finhakk rødløken. Ha alle grønnsakene i hver sin serveringsskål.
- Tilbehør: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 3–4 minutter. Server chilisausen til retten.
- Servering: Sett frem alt på bordet, slik at alle kan lage sin egen wrap.
- Restetips: Hvis du får rester av grønnsakene, er de et flotte som tilbehør til middag en annen dag, eller som en sunn og enkel lunsj dagen etter.