Kremet jordskokksuppe med sprøstekt pepperoni og rustikt brød
15-20

Kremet jordskokksuppe med sprøstekt pepperoni og rustikt brød

Jordskokkens nøtteaktige smak i en nydelig, kremet suppe blir sammen med salt pepperoni og sprø vårløk en fantastisk smaksopplevelse.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • pepper

Jordskokksuppe

jordskokksuppe
Jordskokksuppe (Melk, Laktose)
1 pakke

Tilbehør

jordskokk
Jordskokk
250 g
pepperoni
Pepperoni
100 g
vårløk
Vårløk
1 pakke

Brød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 863 kcal
  • Fett 50 g
  • Karbohydrater 77 g
  • Protein 27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brødene kan fint varmes i en brødrister. Da trenger du ikke å skru på ovnen.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft (se tips).
  2. Jordskokksuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
  3. Tilbehør: Skrell og kutt jordskokkene i skiver. Skjær pepperonien i strimler. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek jordskokken i omtrent 5 minutter. Tilsett pepperonien, og stek videre i omtrent 5 minutter, eller til jordskokken er mør. Smak til med grovkvernet pepper, og vend inn vårløken.
  4. Brød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
  5. Nyt måltidet!