Nachos med borlottibønner, lettsyltet rødløk og guacamole
Glutenfri
Vegetar

Nachos med borlottibønner

med lettsyltet rødløk og guacamole
Ny oppskrift
Under 45 min
12 Ingredienser
Nachos er en enkel, men smakfull rett, en favoritt på mange middagsbord. Her får du den kjente, kjære, og superdigge tacosmaken - med en vegetar-vri.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Gulrøtter
2 stk
Borlottibønner
1 pakke
Three spice
1 pakke
Nachochips
1 pakke
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Tomat
1 stk
Koriander
1 bunt
Gul løk
½ stk
Lime
½ stk
Guacamole
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
848 kcal
Fett:
43 g
Karbohydrater:
87 g
Protein:
29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Bland sammen rødløkskivene og saft fra halve limen i en skål. Smak til med salt.
 Skrell og kutt gulrøttene i to på langs, og deretter i skiver. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Ha gulrøttene i en ildfast form, og vend inn 1 ts av tacokrydderet og litt olje. Stek gulrøttene i ovnen i 10 minutter, og ta formen ut av ovnen. Ha nachochipsene på et stekebrett med bakepapir. Fordel gulrøttene, bønnene og mozzarellaen på toppen. Stek nachosen i ovnen i 10 minutter. 
 Kutt tomaten i små biter. Skyll og finhakk korianderen. Skrell og finhakk løken. Bland tomatbitene, korianderen og løken sammen i en skål, og smak til med saft fra resten av limen, salt og pepper.
Server guacamolen til retten.
God middag!