Red thai curry suppe med kylling og nudler

Red thai curry suppe med kylling og nudler

4.2 (92)
Under 15 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Kyllinglårfilet
    180 g
    Solsikke-/rapsolje
    2-3 ss
    Gulrot
    1 stk
    Sjampinjong
    1 pakke
    Rød paprika
    ½–1 stk
    Squash
    ½–1 stk
    Rød currypaste
    ½-1 pakke
    Vann
    2 dl
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Kokosmelk
    1 pakke
    Salt
    Lime
    1 stk
    Risnudler
    1 pakke
    Koriander
    1 bunt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Til denne retten passer det godt med et dryss cashewnøtter eller peanøtter ved servering.

    Sett over en kjele med vann til koking av nudler.
    Kutt kylling i strimler. Behold fettet på, det er der mye av smaken sitter. Kutt gulrot i skiver, sjampinjong i to, og paprika og squash i terninger.
    Varm opp en kjele med olje, stek kyllingen gyllen, og tilsett grønnsakene. La det hele steke i 2–3 minutter.
    Tilsett red curypaste, vann, hønsebuljong og kokosmelk. La suppen småkoke i 5 minutter. Smak til med limesaft, salt og pepper.
    Kok nudlene i 4–5 minutter og hell av vannet. Hakk koriander.
    Server thaisuppe med risnudler og hakket koriander.
    God middag!