Red thai curry suppe med kylling og nudler
4.2 (92)
Under 15 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Kyllinglårfilet
180 g
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Gulrot
1 stk
Sjampinjong
1 pakke
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Rød currypaste
½-1 pakke
Vann
2 dl
Hønsebuljong
1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Salt
Lime
1 stk
Risnudler
1 pakke
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Til denne retten passer det godt med et dryss cashewnøtter eller peanøtter ved servering.
Sett over en kjele med vann til koking av nudler.
Kutt kylling i strimler. Behold fettet på, det er der mye av smaken sitter. Kutt gulrot i skiver, sjampinjong i to, og paprika og squash i terninger.
Varm opp en kjele med olje, stek kyllingen gyllen, og tilsett grønnsakene. La det hele steke i 2–3 minutter.
Tilsett red curypaste, vann, hønsebuljong og kokosmelk. La suppen småkoke i 5 minutter. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Kok nudlene i 4–5 minutter og hell av vannet. Hakk koriander.
Server thaisuppe med risnudler og hakket koriander.
God middag!