Stekt svinekam med grønnsaker og béarnaise
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Fullkornsris
1 pakke
Litt salt
Svinekam i skiver
350 g
Solsikke-/rapsolje
Brokkoli
½–1 stk
Gulrot
2 stk
Stangselleri
½–1 stk
Salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Bearnéssaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du vil gjøre retten litt enklere, bak gjerne grønnsakene i en ildfast form i ovnen med litt olje, salt og pepper på 200 grader i ca 10 minutter.
Kok ris som anvist på pakken.
Kutt stangselleri i tynne skiver og brokkoli i buketter, skrell stilken og kutt den i staver. Skrell gulrøttene og kutt dem i tynne staver. Varm opp en stekepanne, tilsett litt olje og stek grønnsakene i 3–5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Krydre svinekammen med salt og pepper. Stek den i en stekepanne med olje i omtrent 3–4 minutter på hver side.
Varm forsiktig opp béarnaisesausen i en liten kjele. Hell gjerne i stekesjyen fra kjøttet.
Server svinekam med ris, grønnsaker og béarnaisesaus.
God middag!