Lasagne

Lasagne

Ny oppskrift
Under 25 min
1 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Bolognesesaus
      1 pakke
      Bechamelsaus
      1 pakke
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Ønsker du å spare tid, kan du lage lasagnen dagen før og varme den opp igjen når du skal spise den.

      Sett ovnen på 200 grader varmluft.
      Varm opp bolognesesausen i en kjele. Du kan la det være, men jeg synes jeg får en jevnere fordeling når sausen er varm.
      Finn frem en ildfast form. Start med å legge i litt olivenolje og et tynt lag kjøttsaus. Legg deretter pastaplater, kjøttsaus, litt olivenolje og små klumper bechamelsaus. Start på nytt igjen med pastaplater og kjøttsaus. Fortsett til formen er nesten full.
      Avslutt det siste lages med kjøttsaus, bechamelsaus, litt olje og revet ost på toppen. Sett formen i ovnen og bak lasagnen i 20–30 minutter.
      Når lasagnen er i ovnen, lager du salat. Finsnitt salat og kutt tomat i båter. Har du noen grønnsaker i kjøleskapet du ønsker å bruke opp, kan du ha dem i salaten. Bland sammen grønnsakene og vend inn olivenolje og balsamico.
      Server gjerne lasagnen med brød og smør.
      God middag!