Vegetar
Pannestekt gnocchi
med aromasopp, grønne bønner og ruccola- og mozzarellasalatNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- smør
Gnocchi
500 g
Smør
1 ts
Grønne bønner
150 g
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
200 g
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Fersk mozzarella
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 565 kcal
- Fett:
- 30 g
- Karbohydrater:
- 54 g
- Protein:
- 21 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ovnsbak tomatene med litt olje, salt og pepper for en vri på retten.
Tilbered gnocchien som anvist på pakken.
Kutt endene av de grønne bønnene, og del dem i to. Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen, bønnene og rødløken i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper og ha blandingen over i en serveringsskål.
Sil vannet av gnocchien, og vend inn litt olivenolje. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek gnocchien i 4–5 minutter, til den er gyllen. Smak til med salt og pepper.
Skyll ruccolaen i kaldt vann, og del tomaten i terninger. Ha ruccolaen over i en salatbolle, og riv mozzarellaen over ruccolaen. Topp salaten med tomatene og balsamicovinaigretten.
God middag!