Pannestekt gnocchi med aromasopp, grønne bønner og ruccola- og mozzarellasalat
Vegetar

Pannestekt gnocchi

med aromasopp, grønne bønner og ruccola- og mozzarellasalat
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Gnocchi
500 g
(Gluten)
Smør
1 ts
(Melk)
Grønne bønner
150 g
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
200 g
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
565 kcal
Fett:
30 g
Karbohydrater:
54 g
Protein:
21 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ovnsbak tomatene med litt olje, salt og pepper for en vri på retten.

Tilbered gnocchien som anvist på pakken.
 Kutt endene av de grønne bønnene, og del dem i to. Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen, bønnene og rødløken i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper og ha blandingen over i en serveringsskål.
 Sil vannet av gnocchien, og vend inn litt olivenolje. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek gnocchien i 4–5 minutter, til den er gyllen. Smak til med salt og pepper.
 Skyll ruccolaen i kaldt vann, og del tomaten i terninger. Ha ruccolaen over i en salatbolle, og riv mozzarellaen over ruccolaen. Topp salaten med tomatene og balsamicovinaigretten.
God middag!