Glutenfri
Pannestekt hyse
med gulrotpuré og krydder- og ertesmørNy oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Potetmos
500 g
Smørsaus
1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Grønne erter
125 g
Hysefilet
300 g
Smør
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 620 kcal
- Fett:
- 32 g
- Karbohydrater:
- 48 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Legg posene med potemos og smørsaus i en kjele, og dekk til med vann. Kok opp og la det småkoke i omtrent 15 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
Kok opp vann i en kjele, og skrell og kutt gulrøttene i skiver på skrå. Kok gulrøttene i omtrent 4 minutter, og ha ertene i vannet det siste minuttet.
Krydre fisken med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i omtrent 2 minutter på hver side, til den begynner å flake seg. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden, og bruk spiseskjeen til å øse smøret over fisken mens den steker.
Ha potetmosen og sausen i hver sin serveringsskål. Smak til potetmosen med litt salt.
God middag!