Pannestekt hyse med gulrotpuré og krydder- og ertesmør
Glutenfri

Pannestekt hyse

med gulrotpuré og krydder- og ertesmør
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Potetmos
500 g
(Melk, Laktose)
Smørsaus
1 pakke
(Sulfitt, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Grønne erter
125 g
Hysefilet
300 g
(Fisk)
Smør
½ ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
620 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
48 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Legg posene med potemos og smørsaus i en kjele, og dekk til med vann. Kok opp og la det småkoke i omtrent 15 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
Kok opp vann i en kjele, og skrell og kutt gulrøttene i skiver på skrå. Kok gulrøttene i omtrent 4 minutter, og ha ertene i vannet det siste minuttet. 
Krydre fisken med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i omtrent 2 minutter på hver side, til den begynner å flake seg. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden, og bruk spiseskjeen til å øse smøret over fisken mens den steker. 
Ha potetmosen og sausen i hver sin serveringsskål. Smak til potetmosen med litt salt.
God middag!