Stekte karbonader med spinat og potetsalat med sennepsvinaigrette
Laktosefri
Glutenfri

Stekte karbonader

med spinat og potetsalat med sennepsvinaigrette
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Sukkererter
150 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Karbonader med grønnsaker
450 g
Spinat
50 g
Tomat
1 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
915 kcal
Fett:
49 g
Karbohydrater:
77 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Her kan du bruke de ferdig kokte potetene fra tidligere i uken, om du fulgte tipset fra lakseretten!

Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha sukkerertene i vannet i det siste minuttet av koketiden til potetene. Hell av vannet, og skyll potetene og sukkerertene i kaldt vann for å avkjøle dem.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 3–4 minutter på hver side, til de er gylne og gjennomvarme.
Skyll spinaten, og kutt tomaten i terninger. Bland sammen spinaten, tomaten, 1 ss olivenolje og ½ ss eddik i en salatbolle. Smak til med salt og pepper.
Del de ferdig kokte potetene i fire. Ha potetene, sukkerertene og sennepsvinaigretten i en bolle. Vend alt godt sammen og smak til med salt og pepper.
God middag!