Hvit pizza med salsicciaboller toppet med aromasopp og urter
20-30

Hvit pizza med salsicciaboller toppet med aromasopp og urter

En ekte, velsmakende italiensk pizza med saftig salsicciadeig, pizzasaus med steinsoppesto, fersk mozzarella, aromasopp og aromatisk rosmarin.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper

Hvit pizza

crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
1 pakke
steinsoppesto
Steinsoppesto (Melk, Laktose)
1 glass
fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
aromasopp
Aromasopp
100 g
rødløk
Rødløk
1 stk
rosmarin
Rosmarin
1 bunt
salsicciadeig
Salsicciadeig
150 g
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
revet ost
Revet ost (Melk)
1–2 pakke

Topping

ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1420 kcal
  • Fett 85 g
  • Karbohydrater 96 g
  • Protein 67 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pizzaen med litt spekeskinke rett før servering.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Hvit pizza: Bland crème fraîchen og steinsoppestoen med litt salt og pepper i en skål. Riv den ferske mozzarellaen fra hverandre. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll rosmarinen, og plukk bladene av stilkene. Fukt hendene, og rull salsicciadeigen til små kjøttboller.
  3. Hvit pizza, fortsettelse: Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîche-blandingen jevnt utover bunnene. Strø over den ferske mozzarellaen, den revne osten og soppen. Fordel salsicciabollene over pizzaen, og topp med ønsket mengde av rødløken og rosmarinen. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
  4. Topping: Skyll og tørk ruccolaen, og topp pizzaen med den ved servering.