Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig
20-30

Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig

Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt chipotlekrydder, og passer perfekt til denne kjappe tortellonimiddagen.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Tortelloni

tortelloni med ricotta og spinat
Tortelloni med ricotta og spinat (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Vann
1 l

Salsicciakjøttdeig

sjalottløk
Sjalottløk
3 stk
spinat
Spinat
50 g
salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g
chipotlemiks
Chipotlemiks
½ pakke
Vann
1 dl

Salat

tomat
Tomat
1 stk
ruccola
Ruccola
50 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 802 kcal
  • Fett 50 g
  • Karbohydrater 48 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Tortelloni: Kok opp omtrent 1 liter lettsaltet vann en kjele. 
  2. Salsicciakjøttdeig: Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll spinaten. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter.
  3. Salsicciakjøttdeig, fortsettelse: Tilsett sjalottløken og 1 dl vann, og stek videre i 1 minutt. Ha i spinaten, og stek det hele videre i 1 minutt, til spinaten har falt litt sammen. Skru ned til lav varme. Smak til med salt, pepper og chipotlemiksen. Bland godt, og la det hele stå på lav varme frem til servering.  
  4. Tortelloni, fortsettelse: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  5. Salat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll ruccolaen. Bland tomaten, ruccolaen og balsamicovinaigretten i en liten salatbolle. 
  6. Vel bekomme!