Thailandsk wok med kyllingkjøttdeig, grønn curry og fullkornslinguine
Roede
Laktosefri

Thailandsk wok med kyllingkjøttdeig

grønn curry og fullkornslinguine
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
En rett med røtter i både Italia og Asia. Pasta med saftig kyllingkjøttdeig, sprø pak choy og grønn curry. En spennende kombinasjon av kjente smaker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • soyasaus
  • sukker
  • vann
Fullkornslinguine
125 g
(Hvete)
Gulrøtter
200 g
Sjalottløk
1 stk
Pak choy
1 stk
Kyllingkjøttdeig
360 g
Grønn currypaste
1 pakke
Kokosmelk
165 ml
Lime
1 stk
Olje
1 ss
Vann
2 dl
Soyasaus
2 ss
(Soya)
Sukker
½ ts
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
836 kcal
Fett:
41 g
Karbohydrater:
68 g
Protein:
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett fersk chili eller srirachasaus i woken hvis du ønsker mer smak. Topp retten med litt koriander, vårløk eller ristede sesamfrø.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell gulrøttene og sjalottløken, og skyll pak choyen. Kutt gulrøttene, sjalottløken og pak choyen i tynne skiver.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med en stekespade og stek den videre i omtrent 3 minutter. Ha i halvparten av currypasten, og stek videre i omtrent 2 minutter. Rør litt underveis, og krydre med litt salt. Legg kjøttblandingen over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen fra punkt 3, og stek gulrøttene, sjalottløken og pak choyen under omrøring i omtrent 3 minutter. Ha kjøttet tilbake i stekepannen, og tilsett kokosmelken, 2 dl vann og 2 ss soyasaus. Kok opp, og smak til med mer av currypasten, saft fra limen, soyasaus og ½ ts sukker. 
 Kutt resten av limen i båter, og server båtene til retten. 
 Fullkornslinguine: 100 g Wok: 350 g Energiinnhold: ca. 470 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roedeappen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram). 
God middag!