Svin indrefilet med poteter, fløtesaus og rørte tyttebær

Svin indrefilet med poteter, fløtesaus og rørte tyttebær

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • smør
Poteter
200 g
Gulrot
1 stk
Sukkererter
½ pakke
Litt salt
Marinert indrefilet av svin
300 g
Smør
1 ss
Fløtesaus
1 pakke
(Selleri, Hvete, Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
1 pakke
Salt
Timian
½-1 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du en skive brunost eller litt sennep, bland det inn i fløtesausen.

Sett over en kjele med lettsaltet vann til koking av grønnsaker. Ha potetene i det kokende vannet, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter. Skrell gulroten og del den i staver. Del sukkerertene i to på skrå. Kok gulrot og sukkererter sammen med potetene de siste 3–4 minuttene.
Del indrefileten i fingertykke skiver og krydre skivene med salt og pepper. Ha smør i en middels varm stekepanne og stek indrefiletskivene i 2–3 minutter på hver side. Legg dem til side på en tallerken og la dem hvile frem til servering
Ha fløtesaus i en liten kjele og varm forsiktig opp. Smak til med salt og pepper (se tips).
Server svin indrefilet med poteter, gulrot, fløtesaus, rørte tyttebær. Dryss over finhakket timian.
God middag!