15-20
Laktosefri
Wokkede biffstrimler, rettich og grønnkål i soya- og ingefærsaus med peanøtter og ris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete,
- peanøtter,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- olje
Jasminris
Jasminris
125 g
Wok
Rettich
½–1 bit
Marinerte biffstrimler
250 g
Strimlet wokmiks
150 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Tilbehør
Lime
1 stk
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 703 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 71 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Wok: Skrell og kutt rettichen i terninger. Varm opp en wokpanne eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok kjøttet i omtrent 1 minutt, og ha det over på en tallerken. Tilsett litt ny olje, og wok rettichen og wokmiksen i omtrent 2 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen med grønnsakene, og vend inn soya- og ingefærsausen. Kok opp og server.
- Tilbehør: Skyll og kutt limen i båter, og server limebåtene, peanøttene og ønsket mengde av chiliflakene til retten.
- Vel bekomme!