Wokkede biffstrimler, rettich og grønnkål i soya- og ingefærsaus med peanøtter og ris
15-20
Laktosefri

Wokkede biffstrimler, rettich og grønnkål i soya- og ingefærsaus med peanøtter og ris

Ingredienser

Allergener
  • Hvete,
  • peanøtter,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • olje

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Wok

rettich
Rettich
½–1 bit
marinerte biffstrimler
Marinerte biffstrimler
250 g
strimlet wokmiks
Strimlet wokmiks
150 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke

Tilbehør

lime
Lime
1 stk
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 703 kcal
  • Fett 30 g
  • Karbohydrater 71 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  2. Wok: Skrell og kutt rettichen i terninger. Varm opp en wokpanne eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok kjøttet i omtrent 1 minutt, og ha det over på en tallerken. Tilsett litt ny olje, og wok rettichen og wokmiksen i omtrent 2 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen med grønnsakene, og vend inn soya- og ingefærsausen. Kok opp og server.
  3. Tilbehør: Skyll og kutt limen i båter, og server limebåtene, peanøttene og ønsket mengde av chiliflakene til retten.
  4. Vel bekomme!