Pasta linguini med torsk, pepperoni og ajvarsaus

Pasta linguini med torsk, pepperoni og ajvarsaus

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje eller smør
  • salt
  • smør
  • solsikke-/sesamolje
Fullkornslinguine
½–1 pakke
(Gluten)
Salt
Extra virgin olivenolje eller smør
Torskefilet
200 g
(Fisk)
Solsikke-/sesamolje
2 ss
Smør
1 ss
Pepperoni
70 g
Brokkolibuketter
1 pakke
Tomat
1 stk
Ajvarsaus
1 beger
(Egg, Sennep, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For det lille ekstra, ha litt finhakket hvitløk, sitronsaft og røkt paprikakrydder i stekepannen når du skal steke grønnsakene.

Sett over en kjele med lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10–11 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Vask og del tomaten i terninger. Kutt pepperoniskivene i strimler.
Varm opp en stekepanne med olje til høy varme. Stek torsken med den mørkeste siden ned i 2–3 minutter. Dra pannen til side og tilsett smør, pepperonistrimler, brokkolibuketter og tomat. Ha ajvarsaus på fisken og legg over et lokk. Sett pannen tilbake på platen, skru ned til medium varme og la det stå i 5–6 minutter, eller til alt er gjennomvarmt. Riv over grana padano ved servering.
Server pasta med torsk, grønnsaker, pepperoni og ajvarsaus. Topp med revet grana padano.
God middag!