Nudelsuppe med kylling i hoisinmarinade, pak choy og koriander
20-30
Laktosefri

Nudelsuppe med kylling i hoisinmarinade, pak choy og koriander

En varmende nudelsuppe med saftig kylling. Pak choy er en type kål som er flittig brukt i det kinesiske kjøkken, sprø, knasende og veldig god!

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • fisk,
  • hvete,
  • gluten,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • soyasaus
  • sukker
  • olje
  • salt
  • bakepapir (kan sløyfes)

Eggenudler

Eggenudler (Egg, Hvete, Gluten)
125 g

Suppe

hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
sesam- og chilisaus
Sesam- og chilisaus (Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
pak choy
Pak choy
1 stk
aromasopp
Aromasopp
100 g
Vann
6 dl
Soyasaus (Soya)
1–2 ss
Sukker
1 ts

Hoisinglasert kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
50 g

Topping

tomat
Tomat
1 stk
koriander
Koriander
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 941 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 102 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken. Skyll de ferdigkokte nudlene i kaldt vann.
  3. Suppe: Ha 6 dl vann, hønsebuljongen, ingefærblandingen og sesam- og chilisausen i en kjele, og kok opp. Skyll og kutt pak choyen i grove biter. Rens og kutt aromasoppen i skiver. Ha aromasoppen og pak coyen i suppen, og la det trekke et par minutter. Smak til med 1–2 ss soyasaus, 1 ts sukker og litt salt.
  4. Hoisinglasert kylling: Skjær hvert av kyllinglårene i 3–4 biter. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, til den er gyllen. Legg kyllingen over på et stekebrett med bakepapir, og pensle den med hoisinsausen. Stek kyllingen i ovnen i omtrent 5 minutter.
  5. Topping: Skyll og kutt tomaten i små terninger. Skyll, tørk og grovhakk korianderen.
  6. Servering: Ha nudlene i to skåler. Øs over suppen, og topp med kyllingen, tomatterningene og korianderen.