Pannekaker med bacon, tomatsalat, basilikumpesto og fersk mozzarella
15-20

Pannekaker med bacon, tomatsalat, basilikumpesto og fersk mozzarella

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)

Bøkerøkt bacon

bøkerøkt bacon i skiver
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g

Tomatsalat

tomat
Tomat
1 stk
sjalottløk
Sjalottløk
½–1 stk
ruccola
Ruccola
50 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke

Pannekaker

pannekaker
Pannekaker (Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke

Tilbehør

fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
basilikumpesto
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1235 kcal
  • Fett 78 g
  • Karbohydrater 85 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om det er barn rundt middagsbordet, kan du servere tomatsalaten separat. Da kan barna selv plukke det de vil ha på pannekakene.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.  
  2. Bøkerøkt bacon: Fordel baconet utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet i ovnen, over eller under pannekakene, i omtrent 10 minutter, eller til det er sprøtt.
  3. Tomatsalat: Skyll og kutt tomaten i store terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll ruccolaen. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn balsamicovinaigretten.
  4. Pannekaker: Ha bakepapir på et stekebrett og fordel pannekakene utover brettet. Varm pannekakene i ovnen i omtrent 5 minutter. 
  5. Tilbehør: Del mozzarellaen i to, og så i tynne skiver. Server pannekakene med baconet, basilikumpestoen, mozzarellaen og tomatsalaten.   
  6. Bon appétit!