Kyllinglasagne med squash, bechamelsaus og ruccola
35-45
Roede

Kyllinglasagne med squash, bechamelsaus og ruccola

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • olivenolje
  • balsamicoeddik
  • salt
  • pepper

Lasagne

gul løk
Gul løk
1 stk
gulrot
Gulrot
100 g
squash
Squash
1 stk
kyllingkjøttdeig
Kyllingkjøttdeig
150 g
tomatsausbase
Tomatsausbase
1 pakke
lasagneplater
Lasagneplater (Egg, Hvete)
½ pakke
bechamelsaus
Bechamelsaus (Melk, Laktose)
1 pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Olje
1 ts

Ruccolasalat med lett urtedressing

ruccola
Ruccola
50 g
gulrot
Gulrot
100 g
lett urtedressing
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
40 g
Olivenolje
½ ss
Balsamicoeddik
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 741 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 76 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt rødvin i tomatsausen for ekstra god smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Lasagne: Skrell og finhakk løken. Skrell gulroten og skyll squashen. Riv begge deler grovt på et rivjern. Varm opp en vid kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og tilsett løken, gulroten og squashen. Stek videre i et par minutter. Hell på tomatsausbasen, og kok opp. Smak til med salt og pepper. 
  3. Lasagne, fortsettelse: Fordel litt av kjøttsausen i bunnen av en smurt ildfast form. Legg et lag med lasagneplater oppå kjøttsausen, og så et lag med bechamelsausen. Gjenta prosessen til du er tom for kjøttsaus. Trykk platene godt ned slik at sausen kommer helt ut i kantene og dekker platene. Topp lasagnen med den revne osten, og stek lasagnen midt i ovnen i omtrent 20 minutter. 
  4. Ruccolasalat med lett urtedressing: Skyll og tørk ruccolaen. Skrell og riv gulroten grovt på et rivjern. Bland ruccolaen og den revne gulroten med litt olivenolje, 1 ss balsamicoeddik, salt og pepper. Server salaten og urtedressingen til lasagnen. 
  5. God middag!
  1. Lasagne: 300 g Salat: 75 g  Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca. 410 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).