20-30
Pasta casarecce med chili- og hvitløksstekt scampi, paprika og basilikumkrem
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- skalldyr,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Pasta casarecce
Casarecce (Hvete)
200 g
Basilikumkrem
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke
Sitron
½ stk
Chili- og hvitløksstekt scampi
Hvitløksfedd
1 stk
Gul løk
1 stk
Rød chili
½–1 stk
Rød paprika
½ stk
Spinat
50 g
Scampi naturell (Skalldyr)
150 g
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 711 kcal
- Fett 27 g
- Karbohydrater 83 g
- Protein 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland basilikumpestoen med scampien, og vend inn den ferdigkokte pastaen.
- Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Basilikumkrem: Visp sammen crème fraîchen og basilikumpestoen. Skyll sitronen godt, og finriv skallet (kun det gule) på et rivjern. Smak til sausen med skallet fra sitronen og pepper.
- Chili- og hvitløksstekt scampi: Skrell og finhakk hvitløken og løken. Skyll, rens og kutt chilien i tynne skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i tynne strimler. Skyll og tørk spinaten.
- Chili- og hvitløksstekt scampi, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek scampien, paprikaen, hvitløken, løken og chilien i 1–2 minutter, og press over litt av saften fra sitronen. Vend inn spinaten, til den faller litt sammen. Krydre med litt salt og pepper.
- Servering: Server pastaen med den chili- og hvitløksstekte scampien, paprikaen og topp med basilikumkremen.