15-20
Pannestekt gnocchi med parmaskinke, grønne bønner og ruccola- og mozzarellasalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- smør
- olje
- salt
- pepper
- olivenolje
Gnocchi
Gnocchi (Gluten)
500 g
Smør (Melk)
1 ts
Aromasopp og grønne bønner
Grønne bønner
150 g
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
100 g
Ruccola- og mozzarellasalat
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Topping
Parmaskinke
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 608 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 53 g
- Protein 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ovnsbak tomatene med litt olje, salt og pepper for en vri på retten.
- Gnocchi: Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av gnocchien.
- Aromasopp og grønne bønner: Kutt endene av de grønne bønnene, og del dem i to. Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen, bønnene og rødløken i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper, og ha blandingen over i en serveringsskål.
- Gnocchi, fortsettelse: Kok gnocchien i omtrent 2 minutter, eller til den flyter opp. Sil vannet av gnocchien, og vend inn litt olivenolje. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i 1 ts smør. Stek gnocchien i 4–5 minutter, til den er gyllen. Smak til med salt og pepper.
- Ruccola- og mozzarellasalat: Skyll ruccolaen i kaldt vann, og del tomaten i terninger. Ha ruccolaen over i en salatbolle, og riv mozzarellaen over ruccolaen. Bland tomaten og balsamicovinaigretten inn i salaten.
- Topping: Topp retten med parmaskinken.