Pannestekt gnocchi med parmaskinke, grønne bønner og ruccola- og mozzarellasalat
3.99 (103)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- smør
Gnocchi
500 g
Smør
1 ts
Grønne bønner
150 g
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
100 g
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Fersk mozzarella
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Parmaskinke
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 605 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 52 g
- Protein:
- 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ovnsbak tomatene med litt olje, salt og pepper for en vri på retten.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av gnocchien.
Kutt endene av de grønne bønnene, og del dem i to. Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen, bønnene og rødløken i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper, og ha blandingen over i en serveringsskål.
Kok gnocchien i omtrent 2 minutter, eller til den flyter opp. Sil vannet av gnocchien, og vend inn litt olivenolje. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i 1 ts smør. Stek gnocchien i 4–5 minutter, til den er gyllen. Smak til med salt og pepper.
Skyll ruccolaen i kaldt vann, og del tomaten i terninger. Ha ruccolaen over i en salatbolle, og riv mozzarellaen over ruccolaen. Bland tomaten og balsamicovinaigretten inn i salaten.
Topp retten med parmaskinken.
God middag!