Laktosefri
Glutenfri
Meksikanske street food-tacos med pulled pork
4.34 (616)
Under 40 min
11 Ingredienser
Kombinasjonen saftig langtidskokt kjøtt på varme maistortillaer med friske grønnsaker og chilimajones er helt uslåelig.
Kombinasjonen saftig langtidskokt kjøtt på varme maistortillaer med friske grønnsaker og chilimajones er helt uslåelig.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- aluminiumsfolie
- olje
Kjerneblanding
1 pakke
Mexican BBQ
1 pakke
Koriander
1 bunt
Pulled jalapeño pork
300 g
Maistortillaer
10 stk
Lime
1 stk
Rød chili
1 stk
Reddiker
1 bunt
Rødløk
½ stk
Mango
1 stk
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 812 kcal
- Fett: 41 g
- Karbohydrater: 75 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering. Da sparer du litt tid.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjerneblandingen og det meksikanske grillkrydderet i 1–2 minutter. Ha kjerneblandingen over på en tallerken. Skyll og grovhakk korianderen. Ha den avkjølte kjerneblandingen i en serveringsskål, og bland inn korianderen.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele, og varm det opp på middels varme i 5–10 minutter, til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek tortillaene i 1–2 minutter på hver side. Pakk de stekte tortillaene inn i aluminiumsfolie slik at de holder seg varme frem til servering.
Kutt limen i båter. Skyll og kutt chilien og reddikene i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og del mangoen i små terninger. Fordel tilbehøret på et serveringsfat, og ha chilimajonesen i en serveringsskål.
God middag!
God middag!