20-30
Kremet steinsoppravioli med spinat, sopp og bacon
Ravioli er fylt pasta, og ekte kosemat. Steinsoppfyllet er rikt på smak, og den deilige, kremede sausen gjør denne retten til en rask favoritt.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Sprøstekt bacon
Baconterninger
150 g
Grønnsaker i kremet saus
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
½ stk
Spinat
50 g
Sjampinjong
100 g
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Sitron
½ stk
Steinsoppravioli
Ravioli med steinsopp (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Tilbehør
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 585 kcal
- Fett 31 g
- Karbohydrater 43 g
- Protein 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne retten med litt hakkede hasselnøtter.
- Sprøstekt bacon: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter, eller til de er gylne og sprø. Ha baconet over på en tallerken.
- Grønnsaker i kremet saus: Skrell sjalottløken og hvitløken. Kutt løken i tynne skiver, og finhakk hvitløken. Skyll og tørk spinaten. Børst soppen fri for jord, og kutt den i to.
- Grønnsaker i kremet saus, fortsettelse: Ha litt ny olje i stekepannen fra punkt 1, og stek løken, hvitløken og soppen i 3–4 minutter. Tilsett spinaten og crème fraîchen, og la det hele småkoke i 1–2 minutter. Smak til med salt, pepper og litt saft fra sitronen.
- Steinsoppravioli: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på litt av kokevannet. Rør litt av kokevannet inn i den kremede sausen hvis du synes den er for tykk. Bland pastaen inn i den kremede sausen.
- Tilbehør: Kutt resten av sitronen i båter, og server båtene til retten. Topp retten med baconet før servering.