Thaisuppe med strimlet kylling og pak choy
15-20
Glutenfri

Thaisuppe med strimlet kylling og pak choy

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Thaisuppe

pak choy
Pak choy
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g
thaisuppe
Thaisuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g

Tilbehør

kjerneblanding
Kjerneblanding
1 pakke
lime
Lime
1 stk
koriander
Koriander
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 609 kcal
  • Fett 34 g
  • Karbohydrater 24 g
  • Protein 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Wokk gjerne grønnsakene litt før du blander dem inn i suppen.

  1. Thaisuppe: Skyll pak choyen, og skrell gulroten. Kutt grønnsakene i strimler. Skjær kyllingen i strimler. Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
  2. Thaisuppe, fortsettelse: Ha gulrotstrimlene i suppen, og la dem småkoke i 5–10 minutter. Rør inn pak choyen 3–4 minutter før servering. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er gyllen. Krydre med salt og pepper. Ha kyllingen over i suppen. 
  3. Tilbehør: Tørk av stekepannen, og varm den opp igjen til middels høy varme. Rist kjerneblandingen i 1–2 minutter, til den er gyllen. Skyll og del limen i båter. Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Server kjerneblandingen, limebåtene og korianderen til suppen.