Tomatsuppe med bacon og egg

Tomatsuppe med bacon og egg

Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Salt
Langbrød av fullkorn
1–2 stk
(Gluten)
Egg
1–2 stk
(Egg)
Baconterninger
150 g
Tomatsuppe
1 pose
Seterrømme
½–1 pakke
(Laktose)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til tomatsuppen med litt paprikapulver, eller ha i noen biter av fersk tomat om du har det.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft. Stek langbrødene gylne i ovnen i omtrent 3–4 minutter. Avkjøl brødene på en rist.
Sett over en kjele med vann til koking av egg. Ha eggene i det kokende vannet og kok dem i 8–10 minutter. Når eggene er ferdigkokte, kjøl dem ned i kaldt vann.
Stek baconet sprøtt i en stekepanne.
Varm opp tomatsuppen i en kjele. Rør forsiktig inn rømme etter hvor kremete du ønsker suppen. Smak til med salt og pepper.
Server tomatsuppe med bacon, kokt egg og langbrød.
God middag!