Kremet pasta linguine med saftig kyllingkjøttdeig, brokkoli og tomat
15-20

Kremet pasta linguine med saftig kyllingkjøttdeig, brokkoli og tomat

Denne deilige, fyldige pastasausen med saftig kyllingkjøttdeig og mettende pasta vil samle familien rundt ukens diggeste middag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Pastasaus med kyllingkjøttdeig

gul løk
Gul løk
1 stk
aromasopp
Aromasopp
100 g
tomat
Tomat
1 stk
kyllingkjøttdeig
Kyllingkjøttdeig
300 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Vann
1 dl

Pasta linguine

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
brokkoli
Brokkoli
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 815 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 87 g
  • Protein 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen. 
  2. Pastasaus med kyllingkjøttdeig: Skrell og finhakk løken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Kutt tomaten i terninger.
  3. Pastasaus med kyllingkjøttdeig, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen i omtrent 3 minutter på hver side, før du hakker den opp. Tilsett løken og soppen, og stek videre i 3 minutter. Skru ned temperaturen til middels varme, tilsett crème fraîchen, hønsebuljongen, kryddermiksen og 1 dl vann. La sausen småkoke på lav varme frem til servering. Vend inn tomaten rett før servering. Smak til med salt og pepper. 
  4. Pasta linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Kok brokkolien sammen med pastaen de 4–5 siste minuttene av koketiden.
  5. God middag!