Kyllingsalat med quinoa, agurk, rødløk og Gran Biraghi-dressing
Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Kyllingfilet med skinn
380 g
Lettrømme
1 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Quinoa
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket hvitløk i Gran Biraghi-dressingen for mer smak.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter på hver side, og krydre den med salt og pepper. Skru temperaturen ned til middels varme og stek videre i 2-3 minutter. La kyllingen hvile på en skjærefjøl i 5-6 minutter, og skjær den deretter i tynne skiver.
Bland lettrømmen sammen med Gran Biraghi-osten, og smak til med salt og pepper.
Kutt endene av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt salatbladene i grove biter. Kutt rødløken i tynne skiver, og bruk en mandolin eller en ostehøvel til å skjære agurken i strimler.
Bland sammen salaten, rødløken, agurken, quinoaen og Gran Biraghi-dressingen i en serveringsskål.
Topp salaten med kyllingskivene ved servering.
God middag!