Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Grønnsaksbuljongterning
- pepper
- salt
- vann
Byggris
150 g
Rotmix
500 g
Løk
1 stk
Persillerot
1 stk
Stangselleri
2 stilk
Vårløk
1 stilk
Vann
12 dl
Grønnsaksbuljongterning
3 stk
Salt
1/2 ts
Pepper
1/2 ts
Kruspersille
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne suppen er ganske kalorifattig, så du kan gjerne servere en brødskive eller et rundstykke til. 1 brødskive à 30 g med 5 g margarin = omtrent 90 kcal.
Kok byggris etter anvisning på pakken.
Skjær løk og persillerot i terninger. Del stangselleri og vårløk i skiver.
Ha rotmixen og de kuttede grønnsakene i en kjele sammen med vann og buljong.
Tilsett kokte byggryn, og smak til med salt og pepper. Dryss over finhakket persille ved servering.
God middag!