Grønnsakssuppe

Grønnsakssuppe

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Grønnsaksbuljongterning
    • pepper
    • salt
    • vann
    Byggris
    150 g
    Rotmix
    500 g
    Løk
    1 stk
    Persillerot
    1 stk
    Stangselleri
    2 stilk
    Vårløk
    1 stilk
    Vann
    12 dl
    Grønnsaksbuljongterning
    3 stk
    Salt
    1/2 ts
    Pepper
    1/2 ts
    Kruspersille
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Denne suppen er ganske kalorifattig, så du kan gjerne servere en brødskive eller et rundstykke til. 1 brødskive à 30 g med 5 g margarin = omtrent 90 kcal.

    Kok byggris etter anvisning på pakken.
    Skjær løk og persillerot i terninger. Del stangselleri og vårløk i skiver.
    Ha rotmixen og de kuttede grønnsakene i en kjele sammen med vann og buljong.
    Tilsett kokte byggryn, og smak til med salt og pepper. Dryss over finhakket persille ved servering.
    God middag!