Nachos med svinekjake, mozzarella og koriander

Nachos med svinekjake, mozzarella og koriander

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Svinekjake
    1 pakke
    Three spice
    ½ pakke
    Grønn paprika
    ½ stk
    Nachos
    1 pakke
    Revet mozzarella
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Koriander
    1 bunt
    Lime
    ½ stk
    Lettrømme
    ½ pakke
    (Melk, Laktose)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Hvis du vil ha litt mer futt i retten, ha gjerne litt finhakket chili eller chilikrydder over nachosen.

    Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
    Skjær paprika i terninger. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter.
    Riv eller kutt svinekjaken i mindre biter. Ha kjøttet i en ildfast form sammen med tacokrydder og paprika. Tilpass mengden tacokrydder etter eget ønske. Stek kjøttet alene i omtrent 6–8 minutter, ta brettet ut av ovnen, hell over nachos og topp med revet ost. Sett formen tilbake i ovnen og stek videre i 6–8 minutter til. Dryss over koriander.
    Server nachos med svinekjake, mozzarella, koriander, lettrømme og limebåter.
    God middag!