Nachos med svinekjake, mozzarella og koriander
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
Svinekjake
1 pakke
Three spice
½ pakke
Grønn paprika
½ stk
Nachos
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Koriander
1 bunt
Lime
½ stk
Lettrømme
½ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du vil ha litt mer futt i retten, ha gjerne litt finhakket chili eller chilikrydder over nachosen.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Skjær paprika i terninger. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter.
Riv eller kutt svinekjaken i mindre biter. Ha kjøttet i en ildfast form sammen med tacokrydder og paprika. Tilpass mengden tacokrydder etter eget ønske. Stek kjøttet alene i omtrent 6–8 minutter, ta brettet ut av ovnen, hell over nachos og topp med revet ost. Sett formen tilbake i ovnen og stek videre i 6–8 minutter til. Dryss over koriander.
Server nachos med svinekjake, mozzarella, koriander, lettrømme og limebåter.
God middag!