Spicy søtpotetsuppe med pepperoni og gresskar

Spicy søtpotetsuppe med pepperoni og gresskar

4.2 (90)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Solsikke-/rapsolje
Spicy søtpotetsuppe
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pepperoni
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Flaskegresskar
½–1 stk
Vårløk
1 pakke
Fullkornspita
1 pakke
(Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skyll gresskarkjernene godt, ha dem i en kjele med ½ dl vann og ½ ts salt, og kok til vannet er borte. Ha kjernene over på et stekebrett og vend inn ½ ss olje. Sett brettet i ovnen og stek kjernene ved 180 grader til de er gylne og sprø. Det tar omtrent 10 minutter. Dette blir godt som snacks eller som tilbehør til suppen.

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Del gresskaret i to på langs, ta ut kjernene med en skje (se tips), skrell eller skjær av skallet og kutt gresskaret i terninger. Skyll vårløken og kutt den i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek pepperonien til den slipper fettet, og ha så i gresskarterningene. Stek videre til gresskaret er mørt, omtrent 8–10 minutter. Smak til med salt og pepper, og vend inn vårløk rett før servering.
Hell suppen over i en kjele, kok opp og la den så koke i 5 minutter så den blir ordentlig varm.
Stek pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter.
Server spicy søtpotetsuppe med gresskar, pepperoni og nystekt pitabrød.
God middag!