Vossakorv med poteter, rotmos og sennep
Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- smør
Vossakorv
250 g
Smør
1 ss
Sous vide-poteter
250 g
Rotmos
1 pakke
Vårløk
½ pakke
Salt
Foxy Lady-sennep
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt lys sirup eller lønnesirup til vossakorven.
Kok opp en stor kjele med vann til poteter, rotmos og vossakorv. Ha posene i vannet og la dem koke i 10–15 minutter. Bruk en kjøkkenklype eller hulløse for å ta posene opp av vannet. La poteter og rotmos være i posene frem til servering.
Klipp av toppen på posen med vossakorv. Snitt pølsen i skinnet og del den i 3–4 biter. Ha smør i en middels varm stekepanne og stek pølsene i 5–6 minutter.
Kutt vårløk i tynne skiver. Ha potet og rotmos over på serveringsfat, og dryss over vårløk. Smak til med salt og pepper.
Server vossakorv med poteter, rotmos og sennep (se tips).
God middag!